Affære med kollega koner

May 10, - Datingportalen Victoria Milan har undersøgt, hvornår kvinder oftest er utro. Det viser sig, at kvinder oftest starter en affære med en kollega eller. Feb 5, - Han er en del år ældre end mig og har kone og børn. Han udstråler en magt og viden, som tiltrækker mig. Vi snakker meget sammen og mailer. Lone Jensen havde en affære med en kollega i over seks år. at hans kone hver dag er på en arbejdsplads, hvor hun har tæt kontakt til den tidligere elsker, har. Apr 20, - Jeg har aldrig følt, som jeg gør med min kollega. Jeg har aldrig troet på kærlighed Forelsket i kollega, men vil ikke være utro: “Jeg kæmper imod min krop!” af Holger . Henrik: “Min kone har været utro. Hvordan slipper jeg.

Lone Jensen havde en affære med en kollega i over seks år. at hans kone hver dag er på en arbejdsplads, hvor hun har tæt kontakt til den tidligere elsker, har. Apr 20, - Jeg har aldrig følt, som jeg gør med min kollega. Jeg har aldrig troet på kærlighed Forelsket i kollega, men vil ikke være utro: “Jeg kæmper imod min krop!” af Holger .

Henrik: “Min kone har været utro. Hvordan slipper jeg. Og hvis din mand har en affære, så skal den tid tages et andet sted fra. .. opdagede at min kone var mig utro med en kollega (som hun i dag er kæreste med).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail