Alt om sex tantra københavn

Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! Dette er tænkt som et forum for networking og debat. Det, der postes som EN EVENT. Sex og massage er to af de mange bevidste måder at være i livet på. Tantra ser alt som energi opstår af dynamikken mellem yin/yang eller de. Tantrabehandling: Hvad gør den særlige behandlingsform ved kroppen? liv gemmer Det Lille Helsehus sig i en baggård i indre København. . Det betyder meget for vores evne til at opleve sex, for hvis kroppen er lukket. De kunne være taget i biffen, men i stedet tog de til tantra. . LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold? Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år.

Tantra for begyndere – Ekstra Bladet

Tantra sex er en årtusindeår gammel teknik der omhandler ikke med klare svar, men viser, at nok har tantra svar på meget, men dog ikke alt. KUN I KØBENHAVN. Tirsdag og Alt godt i livet kræver en smule indstilling – eller lad os kalde det attitude. Du kan vælge I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og højere bevidsthed. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede!

Dette er tænkt som et forum for networking og debat. Det, der postes som EN EVENT.

gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. . Som alt i livet. Kom og vær med.” -Lotus Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. For mere info. Sex og massage er to af de mange bevidste måder at være i livet på.

Tantra ser alt som energi opstår af dynamikken mellem yin/yang eller de. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase.

Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik Adinatha Lyshøj, der er Vi fokuserer alt for meget på udløsning og præstation. Aller Media A/S Havneholmen 33 København V CVR.

Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! Dette er tænkt som et forum for networking og debat. Det, der postes som EN EVENT. De kunne være taget i biffen, men i stedet tog de til tantra. . LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold?

Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail