Homo sex

Indien skrotter år gammelt forbud mod homosex. Amnesty håber, at afgørelse i Indien vil smitte af på andre lande, hvor det er ulovligt at. 1. afsnit af serien Regnbuen over København - års homohistorie. Afsnittet handler om den store sædelighedsskandale og hvordan en ung. Det er sådan med homosex i Beirut, at det på én gang er ingen steder og alle steder. Det bliver hårdt fordømt, men lovgivningen nævner det ikke med et ord. En politioperation i den engelske by New Brighton er kommet i flere homo-organisationers søgelys. november af Frank Holm. Politiet havde neml.

Mænd, som har sex med mænd, er enten kriminelle eller 'ikke-eksisterende' i en stor del af verdens lande - 12 af Danmarks 16 bistandslande. Ældre mand fra Ålsgårde blev mandag tilbudt sex på offentligt toilet af udenlandsk mand. 1. afsnit af serien Regnbuen over København - års homohistorie. Afsnittet handler om den store sædelighedsskandale og hvordan en ung.

Den øverste retsinstans i den kinesiske storby HongKong har erklæret en antihomo-lov for ugyldig. Loven som blev vedtaget helt tilbage i forbyder ellers. Det er sådan med homosex i Beirut, at det på én gang er ingen steder og alle steder. Det bliver hårdt fordømt, men lovgivningen nævner det ikke med et ord. Kanal 5 bryder i aften en grænse, som formentlig ikke længere eksisterer.

Udlænding tilbød årig mand homo-sex på toilet

Ældre mand fra Ålsgårde blev mandag tilbudt sex på offentligt toilet af udenlandsk mand. Kanal 5 bryder i aften en grænse, som formentlig ikke længere eksisterer. 1. afsnit af serien Regnbuen over København - års homohistorie.

Afsnittet handler om den store sædelighedsskandale og hvordan en ung.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail