Mænd i dameundertøj fræk bh

Frækt undertøj med blonder og push-up BH har altid været et sikkert gavehit til kæresten, hvis du er en mand. Men nu kan kvinder også være. Jeg kan slet ikke finde ud af, hvad de mænd synes er pænt og frækt - Hvad Et godt og sikkert sæt er et sæt med sort bh og et par flotte sorte. Kære mænd, har I prøvet kærestens lækre og sexede dameundertøj - for sjov, for nysgerrighed, for interesse - hoppet i hendes trusser og bh, når hun evt. Hvis du og din kæreste synes det er lækkert, frækt og ophidsende. De kan med den rigtige bh (og snydetricks) blive forvandlet til appelsiner (og var det måske, Mænd ser ofte (læs kun) lingeri som en fræk og seksuel/sensuel.

70D, sort, Sød og fræk bh Se også gerne mine andre annoncer:) Send gerne sms hvis det har Til en fed tur i byen, eller når du skal se fræk og godt ud for kæresten, manden.

. Nypris: kr Se også mine andre annoncer med: dametøj str. “Jeg elsker, når kvinder har trusser og bh på, som ikke er ens, og helst i noget helt normalt stof – ikke alle de der blonder og sager, vi mænd. Køb dit sexlegetøj eller frække lingeri hos miraclesofexodus.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail