Massageuddannelse tantra i københavn

Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Tantramassage for par er en intuitiv massage og vil være forskellig fra person til person og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen er at åbne dine. Det gør vi ved at tilbyde tantramassage og holde kurser og workshops om tantra og i det hele taget Vi har templer i København, Aarhus, Odense og Reykjavík.

Tantra handler om meget mere end blot massage – det er en rejse ind i flow, . Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med.

Er du bosat i København, kan du bestille en tid til tantra massage i dit lokalområde. Der er stort udbud (samt efterspørgsel) på tantra massage i København, hvor.

Tidligere erfaring med massage er ikke nødvendigt, og er heller ikke i vejen. Der bliver foretaget et interview janne tantra. "Min rejse i tantraens verden førte. Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling i København, på Møn og hjemme hos dig selv. I København tilbyder jeg tantramassage i de. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold.

Bliv uddannet som Tantra Behandler i København

Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling i København, på Møn og hjemme hos dig selv. I København tilbyder jeg tantramassage i de. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med. Tantra Behandler Uddannelse Der er behov for mange flere tantra behandlere med Tantra parterapi i København hos Tantra Zone Klassisk-tantra-massage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail