Sex 18 sexliv

Hver tredje dansker, der lever i et parforhold, er utilfreds med sexlivet. I en ny Megafon-måling lavet for Politiken giver 18 procent sexlivet. Trods den seksuelle frigørelse bliver piger oftere mødt af fordømmelse end drenge. Læs også:Vi er skabt til at nyde mad, sex og samvær Samtidig er andelen voksne over 18, som slet ikke har en sex-partner steget, steget Seks hyppige grunde til, at vores sexliv har trange kår, i følge Jesper Bay-Hansen. Nu viser det sig, at dit sexliv måske også er afhængigt af din livsstil. Danske Overvægt og fysisk inaktivitet hænger sammen med mindre sex. Overvægtige eller Hvis din BMI er under 18,5, er du undervægtig. BMI 18,

Usunde danskere har mindre og dårligere sex | miraclesofexodus.com

Læs også:Vi er skabt til at nyde mad, sex og samvær Samtidig er andelen voksne over 18, som slet ikke har en sex-partner steget, steget Seks hyppige grunde til, at vores sexliv har trange kår, i følge Jesper Bay-Hansen. Trods den seksuelle frigørelse bliver piger oftere mødt af fordømmelse end drenge. Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | at de personer, der har tendens til at planlægge, har et bedre sexliv end deres spontane modsætninger.

Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | at de personer, der har tendens til at planlægge, har et bedre sexliv end deres spontane modsætninger. Hver tredje dansker, der lever i et parforhold, er utilfreds med sexlivet. I en ny Megafon-måling lavet for Politiken giver 18 procent sexlivet.

Trods den seksuelle frigørelse bliver piger oftere mødt af fordømmelse end drenge.

Nu viser det sig, at dit sexliv måske også er afhængigt af din livsstil. Danske Overvægt og fysisk inaktivitet hænger sammen med mindre sex.

Overvægtige eller Hvis din BMI er under 18,5, er du undervægtig. BMI 18, Hver tredje dansker, der lever i et parforhold, er utilfreds med sexlivet.

I en ny Megafon-måling lavet for Politiken giver 18 procent sexlivet. For når jeg går på toilettet efter sex brænder det og svier som jeg ved Det er kommet så langt ud så jeg næsten har fået ødelagt mit sexliv, og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail