Sex på dansk sex fantasier

Trekantsex er ifølge Seductionlabs mændenes favorit-fantasi. Ud fra devisen om at to er bedre end en og tanken om at (kunne) styre to kvinder. Danske kvinder om sex, fantasier, begær, lyst, ulyst. Få en forsmag. Sex med to eller gerne flere mænd på en gang er også kommet med på listen over kvindelige sexfantasier - og en af forklaringerne kan meget. Mange har også specifikke fantasier om sex, som i en eller anden grad tænder dem - det kan være alt lige fra pisk, lak og læder til sensuel.

Sex med to eller gerne flere mænd på en gang er også kommet med på listen over kvindelige sexfantasier - og en af forklaringerne kan meget. Tager man pulsen på, hvilke sexfantasier der popper op, når kvinders og mænds hjerneceller er indstillet på sex, kommer en geometrisk figur. Danske kvinder om sex, fantasier, begær, lyst, ulyst.

Få en forsmag.

Og så skal vi møde Anita fra Hjortkær, som skal have taget frække billeder for at pirre sin mands fantasi. Har du selv gennemsnitlig sex? Se med og få svaret. Blandt mændene var også 'sex med dyr' en sjælden fantasi (mænd: 2,2 mener stadig, at det er tal, vi kan overføre til en dansk sammenhæng. Trekantsex er ifølge Seductionlabs mændenes favorit-fantasi.

Ud fra devisen om at to er bedre end en og tanken om at (kunne) styre to kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail