Sex uden kondom telefon sex

Hej Cyberhus. Mig og min kæreste er begyndt at have sex, hvilket er rigtig dejligt. Men vi gør det dog uden kondom. Jeg er på p-piller og han er den første jeg. Min kæreste og jeg havde ikke regnet med vi skulle have sex fordi jeg havde menstruation og havde derfor ikke nogle kondomer liggende fordi han også skulle. Fænomenet hedder 'stealthing' og går ud på at manden lister kondomet af midt under sex - helt uden at fortælle kvinden det. En af de piger, der. årig pige har allerede haft sin seksuelle debut og brugte ikke kondom ved sit seneste samleje.

Sex uden kondom | miraclesofexodus.com

TJECK PÅ SEX I SAMARBEJDE MED SEXLINIEN: Pige/Kvinde på 16 år fra Skanderborg Kommune: Er en pige på 16 med kæreste. Har du haft sex uden kondom, er der en risiko for, at du er smittet med en sexsygdom. Du behøver ikke at have symptomer som fx. svien ved vandladning eller.

Men jeg har lige fået ny kæreste, og vi har haft sex stort set hver dag det sdste stykke tid. Vi har ikke været så gode til at få kondomet på, han.

Min kæreste og jeg havde ikke regnet med vi skulle have sex fordi jeg havde menstruation og havde derfor ikke nogle kondomer liggende fordi han også skulle. Hej Cyberhus. Mig og min kæreste er begyndt at have sex, hvilket er rigtig dejligt. Men vi gør det dog uden kondom. Jeg er på p-piller og han er den første jeg. Hejsa alle sammen håber i kan hjælpe mig Jeg har fornylig prøvet og have sex først gang han brugte ikke kondom og jeg bruger ikke p-piller eller ligende.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail