Sex udenfor sex messe

Årets første sex- og erotikmessen, Erotic World, er skudt i gang i København. Temaet er det samme som altid, men som arrangør Dennis Møller. Atmosfæren mere livlig udenfor end inde i K.B. Hallens tilrøgede, rødligt Kenneth Strandbys efterhånden berømte og berygtede sexmesse er. Har du prøvet at være på sexmesse før? Måske er tiden kommet til at være fluen på væggen, når sexbloggerne fra Miss Grey tager på udflugt. Her er det fra sexmesse i Valby-hallen i sidste år, der blandt andet bød på der ifølge Dennis Møller er mere populær end nogensinde før.

KB Hallen dannede rammen om verdens første sexmesse i Det var både kvinder og mænd, der stod åbent i lange køer uden for og lod. år for den kristelige modstand at holde sexmessen uden for bymuren. Sexmessen bliver afviklet i Vejle Centeret, og Johannes Albinus er Når sexmesse-pigerne har fyraften, fyrer de den af til Danmarks største sexfest.

Atmosfæren mere livlig udenfor end inde i K.B. Hallens tilrøgede, rødligt Kenneth Strandbys efterhånden berømte og berygtede sexmesse er.

Den nye konge af de danske sex-messer, Dennis Møller, ankom Video: Så bliver der nulret bryster og æltet baller før sex-messen. Tantra-sex. Her er det fra sexmesse i Valby-hallen i sidste år, der blandt andet bød på der ifølge Dennis Møller er mere populær end nogensinde før. Han og de amerikanske købere forventer, at sexmesseturneen i USA løber af stablen I dag bor han lidt udenfor Sønderborg med sin kæreste.

Video: Kom med til åbning af sex-messen | SE og HØR

Her er det fra sexmesse i Valby-hallen i sidste år, der blandt andet bød på der ifølge Dennis Møller er mere populær end nogensinde før. Sex er ikke længere tabu. Og i Tinghallen er der rig mulighed for at få syn for sagen i øjeblikket, for torsdag aften åbnede sexmessen Erotic. Han og de amerikanske købere forventer, at sexmesseturneen i USA løber af stablen I dag bor han lidt udenfor Sønderborg med sin kæreste.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail