Tantra massage ringsted tantra undervisning

Så er PlusTantra Massage Workshop 01 – lige noget for dig. Få kærlighed Sted: miraclesofexodus.com * Haslevvej 81 B, St. Tv. * Ringsted Pris Par billet. Tantra er noget flere og flere hører og snakker om! På min Tantra Talk aften Onsdag den Oktober kl. i miraclesofexodus.com * Haslevvej 81 * Ringsted. Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad, hvorfor og hvordan, hvad skal man kigge efter – og hvad skal man. Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Tjek her hvis du søger du et kursus i tantramassage.បាត់៖ ringsted.

Så er PlusTantra Massage Workshop 01 – lige noget for dig. Få kærlighed Sted: miraclesofexodus.com * Haslevvej 81 B, St. Tv. * Ringsted Pris Par billet.

Dette kursus er for alle der er nysgerrige efter at få mere indsigt i hvad Tantra Kærlighed, Plus Tantra Massage og Tantra Sex er for noget. Til dig der vil i dybden med tantramassage og ønsker at blive klædt på til Ca. 6 timers undervisning om dagen + morgenritual og evt. aftenritual janne tantra.បាត់៖ ringsted.

Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad, hvorfor og hvordan, hvad skal man kigge efter – og hvad skal man.

Livets Sted - PlusTantra i Ringsted tilbyder Tantra massage og Trantra kurser til mænd, kvinder og par. Dette kursus er for alle der er nysgerrige efter at få mere indsigt i hvad Tantra Kærlighed, Plus Tantra Massage og Tantra Sex er for noget.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail