Tantra massage til kvinder tantra i københavn

Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Jun 29, - I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden.

Om Celestine Andersen, tantra, København

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en.

Jun 29, - I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af.

Jun 29, - I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Tantramassage for kvinder i Edens Have, Danmark.

En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail