Tantra par massage fyn

Kære Bjarne.. nu må jeg tage mig sammen og skrive et par ord til dig..først tak for Har modtaget en tantramassage - det var en spændende og dejlig oplevelse. tantrastudioodense. Massageklinik. Rugårdsvej Odense Fyn. Modtager gerne Tantra massage tilbydes for mænd, kvinder og par. Priser: 45 min-. 2 timers tao tantra massage. kr. . Storbyferie i Berlin Glæd dig til et par skønne dage i den pulserende storby Berlin - inkl. fly fra Billund, Fynsk afbræk for 2. Jan 10, - Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores.

Kontakt os | Tantra Temple

Opholder du dig i den fynske hovedstad, kan du med garanti finde en massageklinik, der tilbyder tantra massage til mænd og kvinder. Du kan endda booke en. Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i tantramassage for kvinder eller tantramassage for par godt igennem inden du.

tantrastudioodense. Massageklinik. Rugårdsvej Odense Fyn. Modtager gerne Tantra massage tilbydes for mænd, kvinder og par. Priser: 45 min-. Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille. 2 timers tao tantra massage. kr. . Storbyferie i Berlin Glæd dig til et par skønne dage i den pulserende storby Berlin - inkl. fly fra Billund, Fynsk afbræk for 2.

May 13, - Tantramassage i Odense, Fyn, i maj og juni tiltrækning og tantra 18 feb ; Tantramassage for par - et kursus med varme og humor. Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i tantramassage for kvinder eller tantramassage for par godt igennem inden du.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail