Thailandske kvinder kvinder og yngre mænd

Velhavende hvide kvinder rejser ud i verden for at møde en sort mand. Hun er ældre, han er yngre. De finder hinanden og gør hinanden glade. Han er blot én blandt de talrige midaldrende og ældre vestlige mænd, der møder betydeligt yngre kvinder i Thailands turistområder. I dag har. Europæiske mænd er vilde med at betale et femcifret beløb for en kærlighedstur til Thailand, hvis de har brug for en ny kone. Det koster dog. Hun tog til Danmark, mens Aphinya var helt lille. Fra de thailandske kvinder, hun kendte, der var blevet gift med danske mænd, havde hun hørt.

DR1 viser dokumentarfilm om de thailandske kvinder, der gifter sig med mænd fra Thy. Europæiske mænd er vilde med at betale et femcifret beløb for en kærlighedstur til Thailand, hvis de har brug for en ny kone. Det koster dog. Velhavende hvide kvinder rejser ud i verden for at møde en sort mand. Hun er ældre, han er yngre. De finder hinanden og gør hinanden glade.

Sådan forsøgte thai-kvinde at ruinere Matthias – Ekstra Bladet

Interessen mellem danske mænd og asiatiske kvinder er bestemt gensidig. Thailandske Nicky: Danske mænd er søde og rare.

16x9. Velhavende hvide kvinder rejser ud i verden for at møde en sort mand. Hun er ældre, han er yngre. De finder hinanden og gør hinanden glade. Europæiske mænd er vilde med at betale et femcifret beløb for en kærlighedstur til Thailand, hvis de har brug for en ny kone. Det koster dog.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail